Go The Extra Mile… – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Go The Extra Mile…

En riktigt skön Söndag där jag kunde sova ut och bara softa utan att behöva ta mig iväg någonstans. Åkte bort till Systrarana Delselius för att ta en morgon fika och bara sitta och läsa lite om kost och dess verkan på kroppen. Att tappa vikt och varför man inte riktigt går ner i vikt och hur samhället ser ut idag med all den mat som finns. Hur vilsen och förvirrad av alla dessa dieter som finns. Hur alla dieter är mycket för att tjäna pengar på folk. Dieter som funkar och människor betalar en massa pengar för att sen efter ett tag falla tillbaka till sina gamla vanor och plötsligt är man tillbaka till sin härliga extra kilon man hade innan man började sin diet och kanske att man väger ännu mer sen första gången. Allt ska krånglas till så mycket hela tiden!!

Blev helt uppfylld av detta och motiverad så jag är laddad på nytt med min träning och andras träning:)

På eftermiddagen tog jag mig in till stan och tränade på House of shapes.

Det blev bröst och triceps:
Armhävningar på boll och hantlar som ni kan se på filmen.
Tricepspress på Bosu bollen som ni kan se på filmen.
Tricepspress med rep i dragmaskinen
Flyes med hantlar
Omvänd crunch hängandes på chins ställningen
Enarms tricepspress med hantlar.

Efter det var det dags att ta sig ut på Årsta Viken och springa intervaller. Jag började med att värma upp 10 minuter ganska snabb löpning och sen ladda inför intervallerna.

45/45 x 12 blev det idag. Jag fick rejält med puls och kände samtidigt att jag hade så mycket energi. Sved i benen och lungorna var nära att explodera.
Jag var sjukt nöjd efteråt och tänkte att jag har inte legat på denna nivå förut. Att jag vågar pressa mig så hårt och att jag har kraften att göra detta. Jag märker verkligen hur mycket mitt tänk påverkar om jag ska klara detta eller inte. Det är bara att go the extra mile för att ta sig vidare i sin träning. Inte stanna upp för sina begränsningar utan att ta sig förbi sina begränsningar som man tror att man har för att det har blivit en trygghet. Begränsningar skapar nya begränsningar och till slut har man så många att man orkar inte med att ta hand om alla. Gör dig av den begränsning du möter och gå vidare.
Efter intevallerna så joggade jag den sista biten till gymet igen för att sen fara hem och fylla på med mat.

Imorgon är det träning igen och då ska jag köra styrka: Rygg, Biceps och baksidan axlar. Löpning blir det garanterat:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.