Oscar Jöback

12 mil cykling!!

Efter en heldag på cykeln så är man rätt mör i kroppen. Inte helt slut…utan mör som sagt. Skulle verkligen kunna tänka mig att ta mig ut igen och cykla. Känslan var fantastisk hela tiden och vi hade ett bra tempo. Bra tempo när vi cyklade, för ibland hade vi förvirringstempot och den infann sig i Täby där typ hela j….la centrum byggdes om och snorungar hade vridit på cykelskyltningen åt alla dess håll. Så vi hamnade fel hela tiden:) Höll på att bli fast i Täby!! Jag var nära på att ge upp då det blåste under hela cyklingen och den blir märkbar i de stunder man irrar runt. Nå väl!! Vi började med att vi skulle cykla förbi lillsved och ut mot Rindö. Man tar en färja över till ön och sen skulle vi cykla igenom till nästa färjeläge som tar en över till Vaxholm. Tanken var då att vi skulle cykla tillbaka till Värmdö och lämna cyklarna för att ta oss ut och springa. Men så blev det inte. Blå himmel, Vatten, skön känsla fick oss att bestämma oss för att ta färjan över till Vaxholm och sen fortsätta. Här skulle det inte vändas…FRAMMMÅÅÅÅT var det enda vi hade i tankarna:)

Så Vaxholm till Täby till Mörby centrum till Stockholm city då vi passade på att kolla in Stureplan en lördag… tidig kväll. Inget speciellt just vid den tiden. Vi fortsatte förbi slottet och sen ut mot Danvik och siktade skyltarna mot Gustavsberg. 19 km var det dit. Pigga ben susade vi på cykelbanorna och till slut kom vi fram till slutdestinationen Värmdö.

Vi kan väl säga att i år har vi slagit vår träning inför Vätternrundan med hästlängder. det blev 12 mil… på ett ungefär:) Min mobil hade slutat och tömts på batteri då jag hade GPS på hela tiden. Med en skön känsla i kroppen så fick jag på mig sköna mjukbrallor och en tröja som värmde gott. Jag hade endas korta cykelbyxor och en cykeljacka som kanske inte var den tjockaste. Så jag hade fryst sen vi kom i land på Vaxholm.

Nu ska jag krypa ner i säng och sova gott. Bett Bea att inte ringa mig imorgon när hon vaknar. Jag ska sooooovvvaaa! Helt ledig dag innan veckan börjar om på nytt. Ska påminna om att jag SKA vara med på måndag på RADIO1 om ni vill lyssna mellan 10.00-12.00.

Lite bilder och en film jag filmade i början på Beas och min cykelfärd:)

Vi stannade till och åt för att fylla på förådet. Vi tog den restaurangen som man kunde sitta ute på. Vi ville inte bara lämna cyklarna utanför. Ja!! Ni ser själva vad jag tryckte i mig och det var riktigt gott;) Vi gjorde vår pause i Anninge och sen kan ni förstå att vi inte hade en Anninge om vart vi skulle sen när vi kom till Täby:)

20120506-011119.jpg

20120506-011127.jpg

20120506-011133.jpg

20120506-011140.jpg

20120506-011146.jpg

20120506-011152.jpg

20120506-011213.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.