Oscar Jöback

Träningsvääääärk!

Jag upptäcker hur jäkla stel jag har blivit och det måste göras något åt. Jag har aldrig varit så osmidig och känner mig verkligen som en kille som närmar sig 40:) fast det är 3 1/2 år kvar..hehehe!
Jag ska se till att stretcha ut kroppen och komma tillbaka till min smidighet och lite till, det är så enkelt att göra det efter sin träning, men det är en sak att säga det och en annan att göra det.

Jag hade klass idag på House of Shapes och skulle köra lite styrketräning efteråt. Kom igång med en övning och sen kände jag att jag verkligen inte orkade och jag tog mig 45 minuter stretch istället.
Det var såååå skönt och känslan hur man öppnar upp och hur musklerna får tillbaka styrkan, lättheten och energin kommer tillbaka.

20120428-215933.jpg

Mina tankar var att jag skulle ta mig ut och springa senare idag på eftermiddagen, men jag landade i fåtöljen och somnade och även påmindes av mina vader som idag känns som stenhårda klumpar. Så det kanske var bra att jag bara vilade.

Nu ska jag äta lite gott och eftersom jag inte äter godis, chips, kakor eller bakelser och läsk så blir det torkad Mango och kokoschips från Holistic.

20120428-220457.jpg

20120428-220508.jpg

Jag fick en känsla idag av att laga mat igen. Den verkar komma när det börja bli varmt och solen skiner. Så till början av sommaren är det kanske dags att börja göra sina måltider. Gjorde det förra sommaren och kanske repris på det med nya recept:)
Ha en skön lördagkväll och en fantastisk Söndag som kommer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.