Mat laddning ! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Mat laddning !

Nu sitter jag och Bea i stugan och gör absolut ingenting. Känslan på spåret var mycket bra och hoppas på att det håller sig. Jag märker när jag äter att jag blir väldigt tung i kroppen av för mycket kolhydrater. Jag funkar mycket bättre med proteiner och fyller på med det enkel del nu.
Skönt att vi kom hit upp tidigt och fick chansen att komma ner varv och slippa stressa.

Nu är det kesella med tranbär och gojibär….mums mums.
Har tryckt i mig en halv kyckling och grönsaker. Har kvar en halv kyckling i kylen också:)

20120226-141417.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.