Mot Sälen! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Mot Sälen!

Idag fredag har det varit en bra dag. Jag har haft massor av energi och kunnat fokusera på det jag skulle göra. Tyvärr blev det lite avbokningar på PT kunderna. Då några av dem är sjuka eller har sjuka barn.
Det känns häftigt och unikt att få följa med en kund på deras resa till ett hälsosammare liv och även mentalt förändra sina beteenden till något mer positivt. Det är inte att ta bort ett grund beteende utan att förstå sitt beteende och att man kan förstå varför det funkar iland och vid andra tillfällen så funkar det inte alls.

Nu förbereder jag mig att gå och lägga mig…..Bea är här också, då vi ska åka tidigt imorgon upp till Sälen. Vi ska ladda inför Vasaloppet på måndag. Känna på skidorna lite och sen lämna in skidorna på vallning.

Har packat och känner mig redo att ta mig an de 9 milen som väntar på en.
Det kan bli lite jobbigare denna gång då det ska vara lite varmare än förra året.

Sov gott där ute.

Orre

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.