Oscar Jöback

Fullspäckad vecka!!!

Hela denna vecka har sprungit iväg. Nästan att jag glömmer vilken veckodag det är:/
Hela veckan började med att jag for upp till Umeå och gymet/ träningsarenan IKSU. En stor anläggning med 22000 medlemmar. Inte illa och de slog ett nytt rekord förra veckan med antal medlemmar som gått någon typ av gruppträning. Resultatet blev 9129 medlemmar som gått på gruppträning. Helt fantastiskt och magiskt. Stort grattis och jag fattar att man vill gå gruppträning där hos er. Jag själv blev så otroligt motiverad och inspirerad av att gå omkring där och att titta in på klasserna.

Jag var uppe Måndag och Tisdag och hade min utbildning TCT. Tack snälla Camilla och Tomas för att jag fick bo hos er och ni skämde bort mig med god mat och trevligt sällskap.

20120218-183139.jpg

Veckan fortsatte med att jag hade PT kunder och klasser. Haft en häftig upplevelse med PT- kunderna och de har jobbat stenhårt när vi tränat ihop. Jag laddade även för Bodyattack utbildningen som är i full gång nu. Det var länge sen jag körde Bodyattack utbildning. Så nu får jag å bredvid och se hur Line lägger upp den. Sen hoppas jag på att kunna få köra utbildningen själv. Väldigt rolig utbildning och fysiskt krävande också. Alla deltagare har jobbat så hårt idag och gjort ett grymt jobb.
Imorgon är det sista dagen på utbildningen och jag kommer komma dit lite senare. Peter drar till London imorgon och jag ska skjutsa honom till flyget.

20120218-183825.jpg

Här utför dom Beep testet:)

När jag idag skulle inhandla lite lunch så gick jag in i matbutiker och upptäckte till min stora glädje…..500 g Kesella:) ohhhhh vad jag blev glad. Kesella är en av basvarorna som alltid finns i kylskåpet. Billigare att köpa en sådan!

20120218-184043.jpg

Under veckan som kommer nu så är det att försöka få till det sista i sin lokal. Om allt faller på plats så kommer jag att kunna öppna denna vecka. Alla redskap ska komma denna vecka…. Jipppppiiiii, men jäkligt läskigt samtidigt. Helt plötsligt blir det såååå verkligt.

Sen är det kvartalsutbildningar denna vecka och jag har min första på onsdag kväll i Stockholm. Vi ses snart alla BODYPUMPANDE instruktörer:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.