Oscar Jöback

En helg med härliga deltagare!

20111218-213158.jpg

Igår lördag var jag över till Bea och hälsade på innan hon far iväg på semester. Då fick jag denna fantastiska korg med massor av godsaker i. Tack snälla Bea och ha en fantastik semester nu.

Så det blev att svulla och titta på TV tillsammans:) Hade en sockertopp som kallas duga och när den hade gått över så somnade jag på en kick.
Idag söndag var sista dagen på utbildningen och jag har haft en underbar grupp som slet in till det sista. Även om förkylning, träningsvärk osv hälsade på oss.

Tack till er som var med på utbildningen och för ert engagemang. Vi ses på någon kvartal där ute:)

20111218-214852.jpg

Under lunchen så får man se detta:) En oskyldig lite vovve som bara vill få av sig dessa kläder och lyckats skaka av sig en sko iaf. Varför gör man så här??? Kan inte husse/ matte sätta sig själv in i hur man själv skulle känna sig om man var tvungen att ha på sig detta. En så fin liten vovve ska inte ha detta.

Min kära vän Jessica Clarén tar på sina hundar regnkappa eller en dunkappa på sina hundar som är mer funktionellt till väderlag och ingenting som stör en hunds naturliga gång och rörlighet.
Så nej till detta….man ser verkligen hur vovven skäms över sin klädsel.

Nu ska jag Softa lite framför TV och ladda inför imorgon. Imorgon är det PT kunde, det är lunch med Anna från Korpen. Ev lite samarbete med dem och sen är det förhoppningsvis egen träning och avslutar med en till PT kund. En vecka till och sen ledig över jul och nyår.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.