Oscar Jöback

Full vecka!

Nu börjar veckan komma till sitt slut och imorgon så börja Bodypump utbildning som jag håller i. Det har varit en hel del denna vecka! Jag har haft det kul med alla härliga PT kunder och även de klasser jag har haft under veckan. Jag försöker ladda nu inför imorgon och helgen. det är 16 stycken som ska vara med.

Tyvärr har jag inte hunnit med att göra så många inlägg denna vecka, men det kommer fler inlägg snart igen. Jag kör stenhårt nu för att förbereda inför nästa år och då menar jag med jobb. Det ser bra ut nu och jag kan slappna av mer nu då jag har fått många helger bokade och jag kan få en överblick vad jag kommer kunna fakturera.

Det nya året har jag nya mål för hur mycket mer jag ska tjäna och känner på mig att jag kommer att lyckas med det. När det har varit en uppförsbacke för mig som det varit sista veckan så vet jag att jag kommer att lyckas. Det är ingenting som måste vara för alltid, jag förändrar och påverkar själv hur jag vill ha det. Jag skyller inte på ytterligheter för hur min dag ser ut.
Vill jag inte ha det på ett speciellt sätt så är det bara att göra en förändring.

Ibland kan känslan vara att det måste vara så drastiskt när man ska göra en förändring, men det kan var så lite som att titta mindre på tv och kanske läsa en bok istället, vilket kan berika mer eller så kan det vara att detta år ska jag spara ihop 100 000:-, 50000:- om det är en resa man vill göra.

Jag har en bestämd målbild vad jag ska göra inför det nya året. En av dem är att jag ska betala av 2 lån jag har och det särform som möjligt. Det är tråkigt att betala dessa pengar när man vet att dessa pengar skulle man kunnat använda till något annat man vill investera i. Sen har jag ett mål som ska vara uppnådd 2022.

Ibland är det mer som går ut än vad som kommer in, men det är väl så det ska vara:)
Man måste äga investera för att kunna vinna det dubbla:)

Nu ska jag sova och drömma mina mål och hur det kommer att kännas när jag är där:)

Även om det är jul snart, försök att ta ett andetag i all denna stress av julklappar och förberedelser. Dumt att köra slut på sig själv och sen vara totalt utslagen på juldagen och inte orka göra något alls. Och till vilken nytta?

Nu vill jag ha snöööööööööööööö!

20111215-233302.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.