Oscar Jöback

PT, If försäkring och egen träning.

Sov lite extra imorse. Hade satt klockan tidigt, men hade snooze på några gånger:)
Känner mig stark i kroppen och laddar med bra mat och följer var 3:dje timme.
Jag hade mina underbara PT kunder imorse som alltid pressar sig till max. Vi har satt ett speciellt mål till den 22 Dec. Ska bli så häftigt att se resultatet sen. Tagit mått och fotografi på dem i början av träningen och sen tar vi en ny när allt är klart.

20111124-223659.jpg

I brevlådan låg idag mitt coaching diplom från utbildningen. Ska rama in den med en snygg ram som ska passa min lokal sen:)

20111124-224553.jpg

Jag hade varit borta hela dagen och kom hem efter att ha kört klassen på If som vara fantastiskt roligt. Det svettades och det slet och alla klarade av stegen med glans. Kom hem och fick i mig maten och slappade typ 30 minuter. Kände att jag skulle somna till, så det var barnvakt resa sig på och dra iväg och träna. Kroppen var lite stel och inte riktigt upplagd för träning, men jagkörde igång med 5 min uppvärmning och sen körde mitt tunga styrkepass. Det var såååå skönt efteråt och jag kände mig så nöjd.

20111124-225014.jpg

Hem igen och fylla på med mat igen. Plocka undan lite hemma och nu bara slappa. Ska förbereda lite för imorgon då det är PT kunder, Byte av däck på andra bilen och sen några möten. Hem och packa för att sen sova. Ska upp kl 3 lördag natt för att flyga lördag morgon.

Blir lite kvällsmål nu på kvällen med en kopp The. Kesella och varma blåbär:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.