Oscar Jöback

Händelserik dag:)

20111123-212953.jpg

12.00 idag körde jag igång klassen på Länsförsäkringarna. Tror att några var lite nervösa i början. Dom har ingen aning vem jag är och hur jag kör mina klasser. Kommer det att bli för svårt eller kommer jag att klara av detta. Vill liksom inte föra bort mig? Men efter en stund när vi kommit igång så släppte nervositeten och alla var på för fullt;) Blev så rolig klass och det kändes som alla var nöjda efteråt.

Stannade kvar en kort stund för att sen direkt dra iväg till bilverkstad för att byta till vinterdäck. På Fredag byter jag däcken på andra bilen. Känns skönt att dom är på, så nu får vintern gärna komma. Jag längtar verkligen till den snö massan som det var förra året. Jag vill ta fram mina skidor nu och åka på spåren. Sakta men säkert närmar vi oss Vasaloppet igen;) bokat och klart!
Ska även vara med stafetten i år:/

Det är en månad kvar till julafton nu. Kanske man ska börja kolla lite julklappar?
Får se om jag hittar några fina saker nu när jag ska till Paris på lördag. Har aldrig varit där, så det ska bli spännande om det är så fantastiskt och romantiskt som man har hört.
Av någon konstig anledning och vad man hört att fransmännen inte pratar engelska gör mig irriterad över att de inte ens försöker. Hoppas det inte är så utifrån vad jag bara fått höra och att jag kan få annan uppfattning av detta.

20111123-214128.jpg

Efter däckbyten så fick jag frågan om jag skulle köra klass på House Of Shapes och då köra en fysintervall. Tackade ja, så det var bara att ta sig till klubben direkt. Onödigt att åka hem och sen in igen till stan.

Till klassen kommer det 2 stycken och det var två unga tjejer som gick dans gymnasiet och dansade typ 5-6 timmar om dagen och sen så är dom på House Of Shapes för att dansa mer och för att träna.
Dom två var vänner så jag tog dem till gymet och körde ett hårt styrke, konditions pass med dem. Det var så kul för dom slet som djur genom hela klassen och jag gav dem en styrkerutin som dom kan köra för att stärka kropparna och orka med sin dansträning. Så bra jobbat tjejer!
Jag var tvungen sen att köra min egna konditionsträning innan jag åkte hem. Så det var bara att ställa sig på bandet och börja springa. Nu har jag kommit upp i fart till 20 km/ timmen och jag är verkligen helt slut efter 10 ronder. Det är intervaller jag kör. Pressa och sen vila och sen på igen.

Imorgon är det PT kunder och sen ska jag gästa på IF- Försäkringar.

Nu är det bara att ladda. Tror det blir en tidig kväll.
Sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.