Oscar Jöback

Mot premiär ikväll:)

Sovit som en Gud och vaknade på moln;) skönt när man kan sova ut och bara vakna utan att i panik behöva stänga av väckarklockan. Tror nog att det är den bästa för kroppen att vakna på det sättet… Hela dagen blir lugnare liksom. Jag tog mig in till stan och körde muskelklassen på TV4. Det är sååå grymt kul och det är så peppa de och motiverande att köra med deltagarna som kör stenhårt från början till slut. Så tack för att ni är så otroligt duktiga och tar hand om er själva. Nu kommer jag tyvärr vara borta nästa torsdag, men jag är inte speciellt orolig då Louise Stapel kommer att köra istället för mig. Hon är grym och jag vet att hon ger det deltagarna vill ha…. Stenhård träning:)

Nu ska jag snart in till Jimmie Antman på Hornsgatan och knäckas lite. Tog en del på ryggen och blev extra stel efter att sprungit Lidingöloppet. Så det är gott att få lite behandling och komma på bana igen.
Efter det ska jag möta upp Bea, då vi ska gå på Lena Philipsson show på Cirkus. Så det ska bli spännande och kul att gå på.

Sen är det bara att åka hem igen och göra kväll. Ska se till att jag får 8 timmar sömn inatt. Hört att det är den bästa återhämtningen för att gå ner i vikt och låta kroppen bygga upp sig till en stark kropp.

Seee yooou!

20110929-165949.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.