Oscar Jöback

TISDAG KL 05.45

Har precis gått upp och jag känner mig otroligt pigg för att vara så tidigt på morgonen. Jag håller på att packa ner det jag behöver för dagen och äter min frukost samtidigt. Denna vecka kommer det att vara LES MILLS hela veckan fram till lördag då det är SUPER SATURDAY…jippiii:) Årets största convent för instruktörer. De räknas komma 2000 personer denna dag vilket kommer vara enorm coolt.

Så iadg är det möte med Les Mills teamet där vi ska gå igenom utbildningarna som ska hållas Onsdag – Fredag och imorgon börjar utbildningarna för instruktörerna. Det r ATM- Utbildning som är en avancerad BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE utbildning. Det ska bli riktigt roligt.

Men innan allt börjar idag ska jag ta mig in till stan och SATS Hötorget och träna lite. Vi kommer att vara där hela veckan.  Så ha en fin dag ni med där ute och så hörs vi snart.

PROTEINER..:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carola

    Kul med Super Saturday till helgen! Min fru ska också dit 🙂 hon är instr i Lund.
    Ja det är segt att gå upp nu om morgnarna när det börjar bli mörkare ute också.
    Ha en fin dag Oscar! Har aldrig kommenterat tidigare men jag läser ofta din blogg och jag diggar dig! Å PS. Ni är så fina tillsammans, du och din fina make. Själv lever jag ju med min fru Ida.
    Kärlek till er!

    Kram Carola