Oscar Jöback

Bodypump utbildning

Har under veckan haft fullt upp med min träning och deff;) Mycket nu! Klart det har varit andra saker som jag har hållt på med och inte haft tiden att skriva här;) Förra helgen gick jag Bodyattack utbildningen vilket var fantastiskt roligt. Denna helg håller jag bodypump utbildningen på Sport life. Bea och jag har varit ute och sprungit i Årstaviken. Det var en skön dag då löpet kändes så bra, så jag tog 2 varv i Torsdags. På Fredag så åkte jag hem till Bea oc vi for ut och sprang Kungsholmen runt, regnade, men det var skönt. Idag är det söndag och sista dagen på utbildningen samt sist Gärdet för mig idag. Nästa vecka på söndag kommer jag vara i Växjö med TV4. Så på lunchen idag så drar jag ut till gärdet och sen tillbaka till utbildningen;) Ikväll blir det mys och teater på schemat! Kommer ha ett fullt tränings schema denna vecka som kommer och ser fram emot att få pressa min kropp lite mer än vanligt. Skolrapporter ska skrivas så det glöder om tangentbordet denna vecka som kommer. NY KÖR JAG… FULLT ÖS;)

20110821-081902.jpg

20110821-081934.jpg

20110821-081947.jpg

20110821-082001.jpg

20110821-082017.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin

    Vad härligt det låter med allt roligt!
    ..men jag ber dig noga, lyssna på kroppen.. man är inte oskadlig och odödlig fasten man vill tro det är så.
    Jag hade världens bästa år framför mig i våras.. det började kanon, tempot skruvade upp till max och sen när jag andades ut så var jag tokskadad.
    ..är fortfarande inte tillbaka, men påväg..tror jag.
    Det kommer inte hända dig. Det vet jag – du är ju bäst! Så var rädd om dig och ha kul Fina Oscar!
    SolskensKramar

  2. Eva

    åhneeej..! Nu när jag hittat din blogg läser jag att du är på annan ort nästa söndag.. och jag som hade hoppats få ett sista pass utomhus med dig som ledare.. Nå, jag får tacka för alla de bra tips och kommentarer och framför allt positiva roliga träningspass du har lett med Korpen på Gärdet! Det har varit riktigt kul och jag tar med mig energin från idag.
    Lycka till med Lidingöloppet!
    /Eva