Oscar Jöback

På bana och motiverad

Lusten att ligga kvar i sängen är otroligt stor och det kan räcka med att det är lite kyligt i rummet för att intala sig att ligga kvar i en varm skön säng. Men jag lyckades peppa mig och tog mig upp och fick med Peter upp också. Så kl 07.10 var vi på gymet och körde igång träningen. Timern var igång och det var bara att köra sina övningar jag hade planerat för dagen träning. Ben, rotatorn, vader, magen var på schemat.
Jag känner att 20/10 x 8 passar mig utmärkt och jag pressar mig mera av det. Efter passet tog jag mig sen in till stan gör att kolla lokal. Ligger centralt: Stureplan och det är lokal för terapin och att kunna sitta och jobba på. Känner det är lättare att utföra sitt jobb om man inte sitter hemma. Jag har så lätt för att göra hemsysslor istället för att jobba tyvärr. Det var riktigt fin lokal och nu ska jag fundera om jag har råd med hyran!!
När jag väl var hemma så ringde jag skolan för att kolla av när mina sista skoluppgifter ska vara inlämnade. Jag måste göra klart allt för att få diplomet i oktober. Jag trodde det var slutet av september som allt skulle vara inne, men tyvärr visade det sig att allt ska vara inne till slutet av augusti:) Så jag körde igång direkt med mina rapporter. Tur att jag hade börjat med några förra veckan:) Så jag har suttit idag med att skriva om ätstörningar. Tog en paus då jag hade ett möte med en ny PT kund. Jag kommer att träna en 12 åring och det känns jätte spännande. 12 åringens mamma var med vid sidan om. Sen var det bara hem och fortsätta skriva. Efter ett tag när ögonen började korsas och jag började blanda ihop allt så tog jag på mig träningskläderna och drog iväg och sprang min slinga, jag skulle återigen slå förgående tid, vilket jag också gjorde;) 22.52 blev tiden idag…Jipppiiiiii!!! Det var med lätthet som jag sprang iväg. Benen var hur pigga som helst och även min träningsvärk i typ hela kroppen så kände jag inte av den i löpningen. Jag ska verkligen göra bra ifrån mig på lidingöloppet. Imorgon blir det intervall med Bea. Jag har även tagit in PT:n Ted som gjort ett kostprogram till mig som jag ska hålla mig till i 3 veckor. Super Saturday närmar sig och då vill jag vara tip top;)
Nu ska jag snart sova och ladda upp för morgon dagen. Längtar redan till att ta tag i träningen och rapporter och mitt företag.

Sov gott;)

20110810-113804.jpg

20110810-114958.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.