Lördag med många aktiviteter – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Lördag med många aktiviteter

Det blev lite båt tur i Skärgården vilket uppskattades av hundarna och Jessica som behöver svalkande vindar för att kunna fungera. Så temperaturen var perfekt när vi var ute och åkte. Inte för varmt, men tillräckligt för att känna den sköna värmen och solen som sken mot oss:) Jaime trivdes bra bak i båten:)

Senare på kvällen efter att ha latat hela dagen så var det dags att motionera bort maten vi hade ätit. Vi begav och efter att Jaime hade fixat med cyklarna…tack för det:) Kedjan blev perfekt efteråt. Vi drog iväg och det blev 5 mil totalt och Jaime räknade på att vi snittade på 25 km/ tim.  Vi cyklade mot Vaxholm då vi även fick ta oss över med en färja till Rindö. När vi skulle tillbaka och skulle åka över med färjan igen så fick vi vänta 15 minuter. Färje killen ville inte riktigt köra över oss och tr cyklar:) Vi fick vänta på att det var några bilar som skulle över också. Vi fick lite långtråkigt så Jessica och jag passade på att träna lite. Jag gjorde lite armhävningar, Stod på händer och Jessica höll mina fötter så jag kunde köra hand stående armhävningar och sen körde vi lite magträning också…… gäller att utnyttja varje sekund och inte bara ta det lugnt:)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.