Fredagsmys:) – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Fredagsmys:)

En bra fredag då jag började dagen med att ta mig iväg till Årsta och springa. Försökte springa fortare denna gång och det kändes i hjärtat att den fick jobba hårdare. Promenerade vid två tillfällen för att hämta andan. Ibland lägger jag mig lite högre i tempo så jag nästan tappar andan och måste återhämta mig något. Men det bara bra så jag verkligen pressar mig. Värmen gör sitt också och tar mycket energi. det är kanon att springa även när det är varmt, för att känna hur det känns och man vet aldrig om det kommer att  vara en hetta när man springer Lidingöloppet.
Till lunch idag blev det resterna från gårdagens mat och det smakade lika gott idag som igår:)

Det är rätt sent nu när jag skriver och jag måste sova nu känner jag. Så jag lägger upp dagens mat imorgon när jag vaknar.
Jessica och Jaime och vovvarna är här nu och sover över…. kaos i deras lägenhet när det renoveras så dom blir här till på söndag…. Mycket trevligt och mysigt att ha dem här. Så imorgon så ska vi träna en massa……cykla och löpning står på schemat om jag fattat allt rätt:) Lääääänngtar till träning:)

Min löpning idag: 7,29 km, 34,27 minuter, 4,43 / km, 550 kcal

Sov gott och matinlägget kommer imorgon….ZZZZZZzzzzzz!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.