Löpning Årsta runt – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Löpning Årsta runt


Har inte hittat någon bra löprunda omkring där jag bor. Jag har en slinga, men den är på 5 km och jag har ingen lust att springa samma runda 2 ggr:) Så idag tog jag mig in till söder och sprang Årstaviken runt. Den gamla slingan som jag alltid sprang runt när jag bodde i stan. Jag hade en känsla att slingan var längre, men det kan vara att jag inte började springa från lght där jag bodde förut. Det var väldigt varmt och kanske lite för varmt för att springa, men jag skulle springa! Så det vara bara att sätta igång. Det var självklart tungt pga värmen och jag kommer troligen inte springa vid 10.00 tiden, utan springa på morgonen istället. Det var några tillfällen där jag gick för att hämta andan och sen fortsätta. Hade jag sprungit hela vägen så hade jag kommit fram fortare och fått bättre tid, så jag ska nog testa samma slinga fast tidigare och se hur det känns. När jag väl kommit tillbaka till bilen så gjorde jag lite armhävningar. Idag: 7,07 km på 33,46 minuter och en hastighet på 4,46 / km och 553 Kcal.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathias

    Jag har massor av bra rundor. Vi har ju ett terrängspår nära på 7,5 km. Springer du från dig så borde en runda bli ca 10 km.