PT med Ricky – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

PT med Ricky


Imorse så var jag iväg och tränade med Ricky. Det var styrka på schemat och jag hade tagit med mig verktygen för att kunna utföra detta:) Det var hantlar, TRX band och gummiband. Har tränat med Ricky sen i januari och han är en mycket flitig man som har bestämt sig. Har tappat 18 kg och mer ska det bli. Så det sista han fick göra på träningstimmen var att bära på min ryggsäck när vi gick runt kullen vi höll till på när vi styrketränade. Väskan vägde 15 kg:/ Han fick känna lite på de tappade kilon och sen springa upp för en härlig brant som det sista på träningen.
den byggnaden som finns högst på kullen står tom och den skulle jag gärna vilja ha som min träningslokal. hade varit grymt att ha terapi rummet högst upp och sen romerska ringar längst ner där det är runt 7-8 meter i takhöjd.  Jag får fortsätta drömma och leta vidare på lokal ett tag till. Så är det någon som har en lokal över så tänk på mig:)

Efter vår träning så fick jag smaka på mango och fick med mig två stycken. tack Ricky!! Smakade gudomligt…precis så som mango ska smaka. Mango som finns i butiken är och kommer aldrig att komma i närheten som dessa jag fick smaka. Så med den ena mangon ska jag göra en god smoothie senare ikväll.

MANGO:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.