NORGE…. BERGEN! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

NORGE…. BERGEN!

I morgon bitti far jag till Bergen i Norge och ska hålla en Bodypump Grundutbildning. Det ska bli jätte roligt och spännande. Jag har inte hunnit lägga in denna vecka då mitt schema varit fullspäckat och när jag väl har kommit hem så har jag trillat i säng. Jag ar haft PT kunder i massor, Jag har haft underbara klasser och jag har haft Coaching klient och så har jag varit i skolan Måndag- Tisdag.
Idag efter allt jobb drog jag iväg och simtränade vilket var otroligt skönt för mig. Att kunna fokusera på något annat en stund. Igår han jag styrketräna och idag förmiddag han jag oxå styrketräna. Gjorde massor av konstiga övningar då jag bara använder kroppens vikt. Jag får sådan härlig känsla i kroppen och jag känner mig stark och samtidig så smidig i kroppen.

dags att sova nu då det kommer vara en låååång dag imorgon. Vi startar utbildningen kl 13.00 och då ska jag vara pigg.

Kram på er där ute och sköt om er.

Jag äääälskar att det snöar….Jag vill ha meeeer:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Spanish life

    Du är verkligen aktiv! Min träning ligger på en HELT annan nivå men idag har jag nått mitt mål i ett 6 veckor långt träningsprogram. Jag har gått från att inte orka springa nästan någonting till att idag ha sprungit 5 km (i alla fall näst intill). Titta gärna in på min blogg och läs om äventyret 🙂
    GLAD ADVENT!!

  2. Anna

    Ja, det är verkligen helt underbart när det snöar. I morgon ska jag och en vän gå ut på en långpromenad i skogen och njuta av det vackra vintervädret. 🙂