Oscar Jöback

LÅÅÅÅNG DAG…PHUU!

Började med TV4 Imorse kl 07.15 och var hemma nu kl 23.30. Avslutade dagen med att styrketräna efter Z-Express klassen och sen dra till simträningen på Lidingö. Oj vad det är roligt att simma och speciellt ikväll när det var närmare 12 stycken. Många av dem har tävlat i triathlon, Iron Man osv…respekt!
Jag blev eggad av det och körde stenhårt. Mina lungor skrek efter luft, men min hjärna skrek… ”Du ger fan inte upp nu”. Då är det bäst att lyda:) Beatrice simmade första gången idag…. bra jobbat tjejen.

45 minuter simning utan några pauser. Det var allt från intervaller till stafetter och spörtar till att simma halva bassängen utan att hämta luft. Det var tufft, men jag njöt.
Älskar individuell träning där allt handlar om min egen prestation i sporten, men sen att ha simvänner som man kan snacka med och utbyta erfarenheter och bra tips som jag ska tänka på osv. Ser fram emot nästa tisdag då jag tror ska hinna vara med och träna.

Bilden är från Tema dagen på skolan vi hade idag. Handlade om Anknytning:) Imorgon är det om sexmissbruk. Så skola imorgon oxå, samt PT kunde efter åt och sen egen träning.

Nu är det dags att sova då jag har BODYPUMP kl 07.00 på World Class Nybroplan. Så upp om knappt fem timmar. Soooov gooottt… för det ska jag göra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.