Oscar Jöback

VEM DÖLJER SIG BAKOM MASKEN?

Skolan har kommit igång igen och jag är inne på 5:te terminen av 6. Trodde allt skulle vara lugnt de två första dagarna efter sommaren…. men ack så fel jag hade. Det var bara dra upp ärmarna och ta fram alla sina personligheter man har och damma av några:)

Det var rollspel i 2 dagar då man ibland var Terapeut och ibland så var man klient.
Terapeuten fick inte veta vilken personlighetsstörning man hade.
Så jag ska gå igenom mina anteckningar och se vad min klient hade för störning/ problem och sen ska det redovisas den 30 Augusti.
Kanske just när denna mask tas av som man upptäcker vem man är och vilka sidor som ligger lite latent hos en och bara dyker upp ibland, men man är inte riktigt medveten om att man hade det. Våga blotta sig mer är toppen:)
Jag lärde mig riktigt mycket av detta rollspel…och det var inte bara att lära sig hur jag ska vara som terapeut, men också se mig själv i ett annat perspektiv. Huvudet värkte efter dessa två dagarna.
Nu är det snart helg och jag ska bara ta det lugnt…får vara hemma:) Håller på att trycka in Bodypump 75 koreografin som jag, Susan och Oscar kör på Super saturday.
Nu ska jag sova lite…upp tidigt imorgon… blir en lång dag imorgon.
Sov gott:)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene Mallis

    Hej Oscar! Vad intressant det låter! Vad är det för utbildning du går? Skulle vara spännande att höra lite mer om det. Min semester sjunger på sist versen och på måndag blir det nya tag. Nu får det vara slut med att äta för mycket,kommer att gå tillbaka till en sundare och bättre planerad kosthållning. Jag kommer att promenera 2×30 minuter varje dag (varav 30 minuter före frukost) och sedan försöka mig på lite situps och lättare styrketräning. Jag är inte så sportig men hoppas att detta kan vara hyfsat i alla fall. Ha det jättebra!