Oscar Jöback

HEJ PÅ ER ALLA!

Nu kommer terminen sakta men säkert igång och man ser att fler kommer hem efter en lång härlig semester. Jag har kommit igång riktigt bra och jag har mina klienter som är tillbaka.

Kommer att försöka köra mycket PT under hösten och känner du suget att komma igång med din träning och vill ha en PT så kan du alltid kontakta mig på [email protected].
Kände du att det hade varit nice att varit i bättre form i sommar så kommer det en till sommar nästa år… då kan vi lägga upp träningen till nästa sommar. Kanske att du känt dig trött och inte orkat njuta av sommaren riktigt av att du har haft ont i kroppen och kanske inte orkat göra de saker du hade velat göra…. så kan vi nog ordna till det också:)
Jag ska komma igång riktigt nu efter sommaren och jag kör hårt med Gymnastik övningarna från gymnastik boken jag har inhandlat…. såååå bra och effektiv.. Jobbar bara med kroppsvikten och vilket resultat det blir av den träningen:) Har blivit så mycket starkare. Tungt när man håller på att träna, men så underbart efteråt:)
Återkom till mig om du är sugen på att komma igång och att du då bor i stockholm om vi ska kunna träna ihop. Jag har stället att vara på och du har viljan att börja ta hand om dig och din kropp.
Kram
Oscar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.