Oscar Jöback

BODYPUMP 73

Tack för att ni ställde upp och var med på BODYPUMP 73 klassen jag hade idag. Det var skönt för mig att köra igenom klassen innan kvartalerna börjar nu på Onsdag. Grymt jobbat alla ni som var med.

Peter är vidare till GLOBEN:) Så glad för hans skull och kära vänner…tack för supporten att rösta på honom…..Nu längtar jag bara på att han kommer hem imorgon och gratta honom:)

SOV GOTT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Suzan

    Hade verkligen sett fram emot releasen ikväll men det hade tydligen blivit ngt fel på bokningen fr vår anläggning så vi kom inte med 🙁

    Lycka till!
    kram!

  2. Petra

    Peter var fantastisk som alltid! 🙂 Lycka till med kvartalsutbildningarna! Ska bli roligt att få köra BP 73 så småningom. /Petra

  3. gunsan

    Å va fantastisk Peter var, MAGISK!Ett JÄTTEGRATTIS till honom!
    Jag lyckönskar och gratulera Er till ett fortsatt underbart liv tillsammans. Tack fina Oscar för att du finns till för honom, han strålar tack vare dej.

    Kramar till Er båda/ Gun

  4. Anna

    Roligt att din pojkvän lyckades ta sig till finalen i Globen! Han sjunger ju otroligt bra och lyckades få låten till att bli riktigt mäktig. Grattis Grattis till honom!

  5. Cizzi

    Peter var jättebra. =) Jag kommer ihåg hur jag spelade sönder låten Higher när jag var 14-15 år och hade affischer med honom på väggarna. haha. Hoppas jag lyckas vara i stan någon gång så jag får köra pump också =) Kram till dig!