TACK! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Annons

TACK!Tack snälla för all fina ord jag och brorsan fått under hela kvällen. Det känns så skönt att fått gjort detta och hoppas verkligen att flera som blivit adopterade gör en resa som denna. Klart att man får vara beredd på att man kanske inte hittar sina föräldrar. Så för mig och brorsan har det varit fram och tillbaka om vi skulle söka eller inte. Jag har också försökt se mig in i situationer om jag hittade vår mamma eller inte gjorde det och hur jag skulle reagera då. Så man får vara beredd på båda delarna.
Alla mina kära vänner som jag har runt mig…tack söta ni för er värme ni gett mig under denna resa.
Mamma som är inne och kollar bloggen…tack för att du finns i våra liv och allt ditt stöd. Love you!

Ha det bäst allihopa 🙂
Tack igen och Kram
Oscar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Vi har precis sett programmet och blivit väldigt berörda utav dig och din fina familj. Det är så svårt at sätta sig in i situationen. Man kunde verkligen se er kärlek stråla ut genom tvrutan. Tårarna som kom av glädje rinner fortfarande ner på mina kinder. Jag frågade min sambo om jag fick ta hem alla barnen som ni träffade på barnhemmet. Du verkar ha ett stort hjärta Oscar.

 2. Helén

  Ser alltid Spårlöst, detta är nog det avsnitt som gripit mig mest.Viken fantastisk resa ni gjort. Såg programmet och har nu sett det i repris en gång till – tårarna bara rinner, vill inte sluta….
  All lycka till er båda två i framtiden och hoppas ni har möjlighet att träffa er familj fler gånger.
  Många kramar till er.

 3. Annika

  Hejsan!
  Vi har tre barn adopterade från Colombia (inte från Bogotá).Ert möte med er biologiska mamma var så otroligt rörande och som ni förstår så kom det väldigt nära oss…tårarna flödade! Vi har också varit bla i Bogotá så alla vyer som visades i programmet var så bekannta…Längtar tillbaka till Colombia för människorna är så härliga och livsrytmen en annan än i norden. Må så gott och lycka till! Annika

 4. susanita

  Har precis sett "Spårlöst" på tv4Play. Vilken inre styrka du och din bror har. Blev så rörd av er berättelse. Är själv adopterad från Argentina, men är hittebarn så för mig finns inte möjligheten att hitta min biologiska mor.Men är ändå intresserad av att ngn dag åka till Argentina, för att se hur livet är där.
  Finast av allt var att se den syskonkärlek ni har för varandra. All lycka till er!
  kram
  –Susanne

 5. Caroline

  Då har jag hoppat med dig, tränade mest med Peter, men kommer ihåg att vi i Peters grupp tyckte du var mycket snällare 🙂

  Sköt om dig

  //Caroline

 6. Anonymous

  Det var verkligen en resa man fick följa med på. Ni var väldigt bra på att förmedla era känlsor. Det var lätt att förstå känslan. Jag är så glad för er skull att ni hittade er lilla söta mamma, och alla syskon.Den familj som adopterade er måste vara lyckliga att ha fått så fina killar.Trots att jag bara känner dig som instruktör känns det som om du är en otroligt omtänksam och varm människa. Och då menar jag inte svettig!! Önskar er all lycka i framtiden.
  Massa kramar Lena

 7. Oscar Nilsson

  Hej Anonym som hämtade er son på Los Pisingos:) Grattis till er son och massor av lyckliga dagar tillsammans.
  Vi var där i början av November 2009. Får man fråga vad er son heter? Hur gammal är han?

  Kram
  Oscar

 8. josefin

  Hittade hit via tv4 🙂 Så otroligt glad för er skull att ni lyckades hitta er mamma. Både Du och William verkar vara två otroligt varma och härliga människor och jag önskar dig och er familj all lycka i livet 🙂 En stor varm kram från Josefin i norrland 🙂

 9. Anonymous

  Vi följde er resa med spänning. Vi var själva i Bogotá och hämtade vår son från Los Pisingos i november. Vi tyckte vi såg honom ett ögonblick i programmet och vill därför gärna veta vilket datum ni var på barnhemmet.
  Det var många känslor som virvlade upp när vi såg barnhemmet på TV.

 10. Gealach

  Hej!
  Hittade in hit från TV4.se, ville bara säga att det var jättespännande att se programmet igår och fantastiskt roligt att du och din bror hittade er familj!

 11. gunsan

  Underbart vacker och känslosamt igår. Jag är så rörd över att ni trots allt hittade er mamma efter så många års sökande. Nu kan du släppa allt det jobbiga som du hade hängande runt din hals. Vilken underbar familj du fått och där är ju naturligtvis din familj här hemma i Sverige också inräknad.
  Min dotter önskar göra detsamma, tyvärr så blev det inte så för min son. Ta hand om varandra och lycka till med resten av ditt fria och lyckliga liv.
  Kramar/Gun 😉

 12. Anonymous

  Underbart att se programmet!Blev väldigt rörd.Mina grannar är adopterade från Bogotá och jag har stor kärlek för det landet.
  Och för dig!

  KRAMAR
  Clara

 13. Anonymous

  Hej Oscar!
  Oj, vad känslor! Tårarna rinner och det värmer i kroppen av att se att du och Wille hittat er familj i Colombia. Hoppas verkligen du känner mer lugn i själen och börjar tänka på DIg mer. Det glädjer mig att du och Wille har en sån fin och stark kontakt med varandra. Fortsätt med det!
  Va rädd om dig!
  Stor kram Alexandra i Södertälje
  Kommer du ihåg mig? 🙂

 14. Louise

  Blev otroligt rörd av programmet igår och så glad att det gick vägen för er. Jag har vänner som nyligen adopterat tvillingar från Bogota. Kram.

 15. Anonymous

  Hej! Måste bara fråga om du jobbat som simhoppstränare ett tag i mitten på 90-talet, du påminner så mkt om en tränare jag hade som också hette Oscar

  //Caroline

 16. Anonymous

  Såg programmet i går och blev väldigt rörd. Det var ett vackert o känsolsamt program.
  Du o din bror verkar vara så himla tighta o det fick mig att känna att jag också vill ha det så med mina bröder, vi är redan i dag väldigt nära varandra men allt kan bli bättre.
  Än en gång…. Programmet var helt underbart. Kram

 17. Anonymous

  Det var fantastiskt att se du och din bror möta er biologiska mamma efter så många år.
  Du måste jaft det minst sagt jobbigt med dina tankar och ditt ansvar sedan du kom till Sverige, jag hoppas verkligen att du kan lägga den delen bakom dig nu när du fått klarhet. Ni bröder är så unga och har så mycket framför er att leva för, speciellt när alla frågetecken rätats ut. Lycka till och glöm inte att vara nära varandra även i fortsättningen med tankar och kontakter.

 18. Ulrika

  Så modiga ni är! Tårarna rinner fortfarande och jag är fylld med värme. Vilket lugn och vilken frid du och din bror måste ha nu. Underbart!! Tack för att ni delat med er av ert liv så fint. Helt obeskrivligt …Jag önskar jag var lika modig som ni och vågade söka mina föräldrar… kram

Annons