SPÅRLÖST IMORGON MÅNDAG KL 21.00 – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Annons

SPÅRLÖST IMORGON MÅNDAG KL 21.00

Klicka på bilden för mer info!
Imorgon måndag kommer min bror och jag vara med i Spårlöst
på TV4 kl 21.00.
Kolla mer på TV4 hemsida
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. talludden

  Fina fina Oscar! Tack för att du och din bror delade med er av er resa både i ert inre och det ni fick uppleva. Jag "snorgrät" när jag såg programmet. Ta hand om varandra å kör hårt i helgen på Nike. Kanske ses vi i Grimslöv?
  Kram från Sandra som gick på Gymnastikförbundets convent i Jkpg å ville ha en liten Oscarburk med sig hem;)

 2. Jeff Ihatsu

  Hej Oscar! jag såg avsnittet på tv ikväll och vart oerhört rörd. Det glädjer mig riktigt riktigt mycket och se hur allting slutade. Jag vart dessutom fascinerad över den fina relationen som du har med din bror. Lycka till!! /kram Jeff

 3. Oscar Nilsson

  Hej Tessan:)
  Det har varit en fantastisk resa för mig och min bror. Det är skönt att kunna gå vidare. Jag ska kolla in dig på face book:)

  Oscar

 4. Anonymous

  Hejsan!
  Jag såg avsnittet i kväll. Jag blev helt tagen. Har nog aldrig blivit så rörd och tagen av något program /avsnitt förut. Du verkar vara en så jordnära och kärlekfull person. Vore kul att prata med dig. Ser att vi har samma intresse, Träning . Vore kul att snacka lite med dig.Finns på facebook heter Therese Gilmore-Ellis.
  Är så glad för din skull att du och din bror hittade eran mamma. Måste vara en helt fantastisk känsla.
  Hopas allt är bra med dig. Kram Tessan

 5. Oscar Nilsson

  Hej Anonyma:)
  Det var fantastiskt att få träffa henne och se likheter och svar. Det är obeskrivligt vilka känslor. Kan kännas overkligt ibland att man har varit över och träffat henne:) Nu gäller det att få träffa dem igen när man landat mer i hela situationen. Allt var som en saga där borta och sen åker man iväg och hem till Sverige och snabbt komma tillbaka till verkligheten. Så jag ser verkligen fram emot att träffa dem igen snart:)

 6. Oscar Nilsson

  Hej Cizzi:) Tack snälla. Vi ses i helge på NIKE… kommer mest knalla runt på lördag. Kör klass på Söndag… så fika kan alltid sitta fint:)

  Kram

 7. Oscar Nilsson

  Hej pirre:) Vad kul att få se dig här:) Hoppas allt bar med dig.
  Det var härligt att fått träffa henne och få svaren som man haft hela tiden.

 8. Anonymous

  tittade och som jag grät…Du verkar vara en helt fantastisk person…tränat för dig i många år. Önskar dig all lycka & frid, lugn i sinnet nu.Din mor var så fin, ni var så kärleksfulla mot varandra.Glad föe er skull.kramar

 9. Galleri Hönshuset

  Hej min kära gamla vän =)

  Har suttit bänkad vid tv:n och tittat på dig och William. Så underbart att ni äntligen fick träffa henne.
  Satte mig direkt här vid datorn för o kolla vart man kan skriva till dig, och det var ju inte så svårt =)))

  Hälsa bror din, om han kommer ihåg mig, och all lycka önskar jag er.

  Kramar i massor. Pirre

 10. Cizzi

  Fina du. Jag har precis sett avsnittet och jag är så glad för er skull! Hoppas att ni får många fina möten med hela familjen. Massor av kramar till dig! Vi kanske ses i helgen! =)

 11. Anonymous

  Hej bästa Oscar, Sitter precis nu och följer med spänning er resa. Och jag gråter massor. Hoppas att du har fått frid i sinnet nu och att du känner att du kan gå vidare. Kram i massor Fadia i Göteborg

 12. Yvonne75

  Håper på din og din brors vegne at dere fikk svar på noen av spørsmålene dere har båret på.
  Jeg ble selv adoptert som 5 åring og møtte min biologiske familie for 18 år siden.

 13. Lisa

  Jag ska bänka mig i soffan efter klasserna. Tårarna trillar i vanliga fall till Spårlöst, ikväll lär det behövas ett badlakan att torka dem på… Ska bli så spännande att följa din resa. Kram Lisa

 14. sueco82

  Spännande!
  Ska kolla på det i morgon.
  Kommer också från Colombia.(Barranquilla)
  Är adopterad och kom hit när jag var sju år gammal. Har ingen aning vart mina riktiga föräldrar är. Vet inte ens hur gammal jag är på riktigt.
  Men som det ser ut så verkar inget vara omöjligt.
  Mvh Andres

Annons