Oscar Jöback

LÄNGE SEN:)

Sitter just nu på tåget som är på väg till Göteborg. Kommer vara där till på Torsdag.
Hem till goda vänner och fira nyårs afton.
Jag kommer i svacka ibland när det gäller att skriva på bloggen, men det känns ganska skönt att jag inte blir beroende av att jag måste vara inne hela tiden.
Julhelgen har varit kanon då vi har firat med familj och alla barnen. Åkt pulka i massor…..älskar det och man slår sig, man får en massa snö innanför jackan och barna sinnet är på 100 %. Lite blåmärken oxå efter hopp man gjort med pulkan.

Jag funderar och tänker en hel del vad jag vill göra inför det nya året. Det kommer att vara stadiga jobb jag gjort varje år, men jag skulle verkligen vilja göra något helt nytt. Jag har iaf bestämt mig för att ta upp BODYATTACK klasser och hålla utbildningar i det konceptet. Det är ett Les Mills Koncept som kommer från samma familj som BODYPUMP. Ska bli jätteroligt och det eggar mig till att träna upp min smidighet och kondition ännu mer.

Ser verkligen fram emot det nya året…man kan börja om från början, lämna det mindre roliga bakom sig och förändra det man kände inte funkade 2009. Det kan bara bli bättre:)

Jag gör mitt skoluppehåll nu 1 termin för att sätta igång igen till hösten och det känns så rätt. Sitter med mina böcker iaf för att repetera det jag lärt mig och se till att det fastna forever!!

Hoppas ni alla där ute haft en underbar jul med massor av klappar och så önskar jag er ett gott nytt år.
Jag hoppar över att ge löften inför det nya året…..svårare att uppnå dem känner jag:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moi

    Javisst var det längesen (och hur var det nu med expresspepparkakan – blev den bra, eller…? ;-)), men jag säger som Gun – härligt att ert julfirande blev så fint! (Lite blessyrer får man räkna med… *ler*!)

    Glad blev jag också över att du (också) satt på tåget till Göteborg i dag. Ta hand om varandra, och må så gott! Hinner ni med julmarknaden på Liseberg, så är den säkert väldigt mysig nu när det är så vintrigt ute!

    Gott Nytt År, och kram!

  2. gunsan

    Skönt i vartfall att du äntligen är här igen och att du haft en toppenfin julhelg med nära och kära.
    Gott Nytt År till dej Oscar!
    Kram/Gun