ANDLIGHET – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

ANDLIGHET

Pratar om Det Existentiella. Jag är helt såld i vår lärare som vi har idag. Han heter Lars Åke Lunberg och är författare, trubadur och präst. Kommit till stunder där det kommit en klump i halsen, en befrielse av att jag förstår och vill förändra. Det är en andlighet, men att det inte läggs upp att “MAN” ska tro på något speciellt utan jag väljer själv vad jag vill tro på. Vi pratar om vad kärlek betyder för mig som person.

Betydelsen av sagor som följt med oss i livet. Berättelsen i sagorna jag inte tänkt på eller sätt på det sättet jag fått beskrivet idag.

Jag är så berörd och det rusar i kroppen av rädsla, men även glädje och kärlek till att upptäcka nya vägar.

Posted by ShoZu

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. gunsan

    Det låter starkt men samtidigt spännande.
    Det där med klumpen i halsen känner jag igen och var kom alla tårarna ifrån?

    Kram/Gun