PRESTATION! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

PRESTATION!

Att börja dagen på skolan med en oväntat skriftligt prov var som ett slag i magen för mig. Jag känner nu hur jag är uppe i varv och svårt att komma ner i varv.
Att vara någon som vill vara förberedd eller iaf vetskapen om vad som ska hända blir detta en total krock.
Jag har sen skolan haft svårt för skriftliga prov och på det sättet fått ångest av den situationen och självklart undvikit att hamna i situationer då jag behöver göra ett skriftligt test.

Mitt huvud säger att det var bra att jag utsattes för detta och jag kan se vad jag behöver jobba mer på och plugga på till nästa gång, men det kan oxå få mig att vara på beredskap hela tiden som resulterar i utmattning. Jag ska självklart se till att jag inte hamnar där och tänka istället att detta var bra och av den situationen jag hela tiden försöker undvika har infallit i att jag inte var beredd på den och jag tog mig igenom den.
Puuuhhh! nu ska ja ha klass och så ska jag träna så jag får stimulans och koppla bort det som hänt. Ikväll blir det till att plugga ännu mer:)

Nu vet jag att 12 Oktober blir det rollspel i skolan och då har jag upgifter som ska vara klara till dess…..så det kan jag förbereda…:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.