BERGEN-AMSTERDAM-STOCKHOLM – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

BERGEN-AMSTERDAM-STOCKHOLM

Imorgon åker jag till Norge och staden bergen för att hålla en BODYPUMP grundutbildning:) Ser fram emot det. På söndag flyger jag direkt från bergen till Amsterdam där jag ska gå på utbildning för Les Mills. Ska gå en utbildning för att bli bättre BODYPUMP instruktör och tränare:) Jag kommer vara hemma på onsdag igen. Hemma 1 1/2 dag och drar sen tillbaka till Bergen oc ska vara med på ett Konvent. Då ska jag köra klasser och hålla en föreläsning. Så det blir mycket nu fram till nästa söndag. Sen börjar skolan den 31 Augusti. Jippiiiii:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.