NEW YORK! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

NEW YORK!

Då var man här igen, men denna gång kommer jag vara här längre. Stannar till sista Juli. Det är varmt här och temperaturen ligger på 25 grader. Phu! Har precis kommit upp och ska snart äta frukost ute. Det blir gymet sen och träna lite. Måste hålla igång lite grann iaf fast jag har min semester.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Hej Oscar!
  Vilken härlig blogg du har! Det var många år sedan jag hade nöjet att närvara på någon av dina klasser, det var när du var uppe i Östersund för cirka 8 år sedan och jag kommer fortfarande ihåg hur roligt det var. Tack för det! 🙂

  I höst åker jag och en vän till New York och vi är på jakt efter en anläggning där man kan prova på klasser under en dag, det kan vara dans, spin, LesMills-koncept eller något annat. Har du något förslag på vart man kan vända sig?
  Jag förstår om du inte hinner eller vill svara.

  Ha en härlig tid i staden som aldrig sover. 🙂

  Kram