DET SMÅ BARNEN! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

Annons

DET SMÅ BARNEN!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är en ilska i kroppen hur man kan behandla små barn på det sättet som denna 35 åriga kvinnan har gjort med sina barn. Det blir en stor klump i halsen när jag tänker vad dessa små barn har fått stå ut med och ingen har sett detta. Vi kan bara tacka högre makter att foster mamman och väninnan åkte hem till dem och upptäckte detta hem barnen levde i. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att barnen kommer få stanna kvar hos sin foster mamma och få de liv ett barn har rätt att få….att bara vara barn!!

Jag blir nyfiken vad som kan ha hänt denna familj innan det blev så här. Äldsta tjejen var 7 år gammal och detta har pågått 1 år utifrån vad tidningen skriver. Vad har mammans varit med om för att utsätta sina barn för detta?

Tankarna far iväg hos mig på vad som kan ha hänt och vad allt grundar sig på osv, osv.

Jag önskar all lycka till barnen och hoppas på att det kommer till ett tryggt hem där det får vara barn och växa upp under normala omständigheter.

Mina tankar finns hos barnen.

Kram
Oscar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bullen

  Hej Oscar! Vad kul att hitta din blogg! Du minns mig säkert inte, men du har utbildat mig i Body Combat (eller var det Body Pump?! Blandar ihop utbildningarna…) och jag var utvärderare hos Les Mills för många år sedan… Hoppas att du mår bra 🙂

  Jag saknar dina fantastiska klasser, synd att jag bor i "fel" stad!

  /Cie

 2. Anna

  Jag tycker det är så hemskt när barn far illa.. men måste läsa artikeln ändå fast jag blir upprörd och illa berörd.

  Jag har 4 egna barn och förstå inte hur man som vuxen (mamma eller pappa) kan skada sina egna barn.
  Jag hoppas att barnen kommer att få ett bra liv trots den tragiska starten de fått.

  Ja, mina tankar är också hos barnen.
  Varma kramar

 3. Anonymous

  Hon är 30. Hon kanske bara är pyskiskt sjuk och kan ha haft en normalt uppväxt men har en pyskisk sjukdom är sjuk!! Då gör man sjuka saker!!

Annons