Oscar Jöback

MIDSOMMAR!

Hej!!
Jag har verkligen kommit ur fas med mitt bloggande:/ Tänker på det varje dag, men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har haft en del att göra på sista tiden som har tagit upp tid och då har bloggen kommit efter. Jag känner själv att bloggen får mig att må bra och att få skriva är ett mycket viktig del i mitt liv.
Haft en massa klasser denna vecka och slut i kroppen… så det skönt att vi har WC Nybroplan stängd Fredag och Lördag så man hinner återhämta sig. Jag har semester om 1 vecka och då kommer Peter hem:) LÄNGTAR! Ska vara med honom under en vecka då han ska jobba och sen åker vi till NY och är där 3 veckor:) Ska som högst ta promenader eller ta mig ut och springa på semestern. Jag måste hålla igång…det är en del av mitt liv att träna juh…hehe!

hoppas ni alla får en underbar midsommar med nära och kära. Jag ska själv vara med goda vänner, men kommer självklart att sakna Peter när alla har sina respektive i sin närhet.

Kram
Oscar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Har just hittat din blog! (lite sent, lol) Underbart för jag har inte haft en klass med dig på över 2 år och saknar dig som fan! 🙂 Du är minst sagt BÄST

  2. gunsan

    Skönt att du är tillbaka framför skärmen Oscar.
    Håller verkligen med dej om att det gör gott att skriva.

    Trevlig midsommar på dej :))

    Kram/Gun

  3. Mona

    Herlig å ha deg tilbake Oscar, du har vært savnet! Kanskje vi se's i Dalhalla da hvis du skal følge Peter???

    Klem/Mona:-)