Oscar Jöback

RÅVAROR!

Jag gillar att använda mig av råvaror som man lätt kan hitta i affärerna. Sen finns det säkert massor av andra råvaror som skulle kunna komplettera det man äter idag, men lite svårare att hitta:/. Det mesta jag handlar är näring som jag ska ha i mig…så det finns inte mycket till godispåsar eller läsk, chips i mina kassar:) Det är just nu iaf på helgerna som jag kan köpa något extra som just godis eller liknande. Som att jag ger mig själv lördags godis och då passar jag verkligen på att smaska godis med vänner.

Jag var och handlade kl 8.30 imorse för att hinna med allt annat jag skulle göra idag. Summan för maten landade på 468 kr och jag har nu mat så det räcker för hela veckan. Med just alla det skillnaderna som allt kostar i olika butiker så kollar jag en extra gång på priserna. Jag tror jag sparar en del:) 2 kassar med mat blev cdet idag och då var det mycket bas varor som Quinoa, grönsaker osv.

Inhandling idag på grönsaker och frukter.
7 Gurkor
14 Tomater
7 avocado
6 Päron
12-13 Bananer
Det gäller att ha lite ordning på sina saker i lådorna. Jag vet hur allt kan spillas eller att påsarna eller kartonger går sönder osv i lådorna:) Inte ensam om detta tror jag?
Allt blir mycket enklare att se vad man har i sina lådor och skåp.

Kesellan går åt här hemma som jag blandar med banan och hallon:)
Äggen använd på morgonen till frukoster 2 / morgon
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.