NYÅRSAFTON – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

NYÅRSAFTON

8 timmar kvar till tolvslaget. Allt börjar om på nytt och man känner hur en motivation och inspiration sakta men säkert kryper in i kroppen på en. Har mest suttit och skickar mail, sorterat mer kvitton som ska skickas till revisorn. dags för bokslut och hoppas man får tillbaka på skatten.
Skrivit in en del på bloggsidan. Man får gärna lämna kommentarer om vad man skulle vilja ha med på denna blogg.
Jag kommer i Januari att sätta in de 4 nya böckerna som jag gjort och självklart får man fråga om böckerna. Förhoppningsvis ska jag se till att det kommer med DVD program som går hand i hand med mina böcker. Intresserad av det så är det bara att skriva och fråga.

Hörs 2009!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.