JULAFTON! – Oscar Jöback
oscarjoback

Oscar Jöback

JULAFTON!

Ebba

Alice


Hej Igen!
Nu har det gått några dagar sen jag var inne och skrev något. Tänke att jag skulle lägga till lite uppgifter på min bloggsida. Jag har haft en jättebra jul med min älskade pojkvän och familjen.
Varit hemma hos min mamma och träffat brorsan, hans fru Emelie och barnen Ebba, Alice och Hugo. Det är så underbart att få vara med dem och leka med barnen. Har hunnit vara hos killens familj där det även finns barn som ocksåär så fina. Så vi har varit i Södertälje, Nyköping, Norrtälje, Hudiksvall, Värmdö, så det har varit med familj och en massa vänner. Vid ett av tillfällerna var det 17 barn där den äldste är 6 år:) Så ljudnivån var på topp. Så gnäller man på att ljudnivån på musiken är hög i en aerobicsal ska man inte vara bland 17 barn:) Nu tar jag det lugnt och bara är hemma och pysslar. Brorsan var förbi igår med tjejerna och fikade och jag och killen ska till hans bror snart ocg fika lite. Imorgon är det Nyårsafton och det blir att vara med vänner, med god mat och trevlig kväll. Passar på att njuta till fullo innan jobben börjar igen…kommer vara helt slut efter första klassen….puh!!!

GOTT NYTT ÅR alla där ute!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
oscarjoback

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johan

  Hej Oscar, äntligen hemsida!!!
  Bilderna ser ju bra ut men vi måste ta mera bilder,lite olika miljöer.

  Jag har 5 dagar i Seattle så det blir nyår här. Hör av mig när jag är hemma.

  Hälsa

  Kram Johan