Nu söker vi gravida till ny videoserie – Ansök här!

Efterlysning - är du gravid?

Nu söker vi par/familjer som vill medverka i en rolig videoserie som LOPPIs systersajt Allt För Föräldrar ska producera. Filmerna ska på ett realistiskt och dokumentärt sätt visa upp olika stadier i graviditeten, och kommer vara cirka 5 minuter långa. Huvudsponsor för videoserien är Pampers.

Vi söker par/familjer i olika delar av landet, med och utan barn sedan innan, med olika etniska bakgrunder i olika stadier i en graviditet. Inspelning sker löpande i sommar tillsammans med en professionell regissör.

Filmerna kommer att distribueras på alltforforaldrar.se, deras facebook-sida och i Pampers egna kanaler under hösten. Som tack för medverkan kommer ni att bli belönade med Pampers-blöjor anpassade efter ert/era barns ålder.

Låter det som något ni skulle vilja delta i? Det är en fin chans att visa upp er vardag och berätta om era unika erfarenheter.

Skicka in en kort video på er där ni berättar om vilka ni är, när ni har BF och var i landet ni bor. Därefter hör vi av oss om ni blir utvalda för att komma på casting.

Maila till: redaktionen@lifeofsvea.se – hoppas vi hörs!