Ninaetc

Hyr plagg hos Filippa K

filippa k

 

Det HÄR var något nytt. Filippa K lanserar nytt koncept inom hållbarhetstänket, nämligen Lease och Collect. Lease innebär att man som kund kan HYRA plagg ur kollektionen istället för att köpa nytt och Collect innebär att du kan lämna in plagg och accessoarer för återvinning. Läs mer här!

– Vi är otroligt glada och stolta att få vara bland de första varumärkena att erbjuda vår kund det här. Vi har en kund som är medveten om hållbarhet och vi är övertygade om att denne vill se en utveckling mot en mer hållbar klädkonsumtion, säger Elin Larsson, Sustainability Manager på Filippa K.

Jag vet nästan inte vad av allt detta som är smartast men det är fantastiskt att man satsar så på hållbarhet, applåder Filippa K! Samtidigt som man drar igång de här koncepten så släpps också märkets nya satsning Filippa K Front Runors – produkter som är framtagna för att vara så hållbara som möjligt. Det känns som att man nu tagit taktpinnen och utmanar övriga svenska designers att se över sina produkter och produktionsled. Well done!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.