Fashion mom: Anitha Schulman – Ninaetc
ninaetc

Ninaetc

Annons

Fashion mom: Anitha Schulman

Anitha S

Jag tänkte börja med en ny liten serie med blogginlägg som jag kallar för Fashion Mom där olika tjusiga mammor berättar om sin stil och hur den ibland förändras när man är gravid. Tanken är att ni ska få lite härlig inspiration och kanske lite bra stylingtips! Hoppas ni gillar det. Först ut är heta Anitha Schulman som har två bedårande kids, Penny och Tom-Allan. Nu kör vi!

Vilket är ditt absoluta favoritplagg i garderoben?
Mitt favoritplagg är nog mina skinnbyxor från Ralph Lauren, samt ett par Flares som jag köpte för ett par år sedan från Rachel Zoe. Jag var jäkligt snabb på Flarestrenden 🙂

Förändras din stil när du är gravid? 

Ja, jag har nog en ganska rockig/preppy stil. Men när man är gravid så blir det lite svårt att upprätthålla en sådan ”skinny aura” som den stilen kräver. Så då blir det gärna lite mera damigt. Stora koftor, ponchos, skjortor och tajts var min graviduniform.

Har du några stylingtips när magen bara känns i vägen och brösten sväller?
Stora oversized skjortor i dova färger. Sen otippat nog pyjamasbyxor! Grym loosefit passform när man är gravid (se bild nedan till vänster).

anitha schulman
Tycker du det är svårt att klä sig snyggt som gravid? 
Nej men man ska veta sina begränsningar, haha. Ibland är det svårt att förstå att man inte har någon midja. Samt att blommigt som iallafall jag alltid har en svaghet för kanske mer blir “Rosa i hagen” är “Rosa på bal”. Lex Kim Kardahians MET-outfit…(se bild här på Kim)
 
 Hur gjorde du när du ammade? 
Jag köpte ett par stora stickade, o-ringade tröjor med mellangles maskning. Sen hade jag bara amningsbehå under. Då kunde jag stoppa in hela bebisen i tröjan och kika ner i o-ringen. Varmt, mysigt och skyddande för barnet och inte så exponerade för mig. Jag gillar inte att flasha för mycket. Men alla är olika…

Amningslinnen all the way eller har du andra knep?
Sportbehå med djup ringning. Håller på plats men det är lätt att få ut bröstet.

anitha s
Vilket/a plagg har varit ditt number one-plagg med Penny och Tom-Allan?
Inte bodyn utan byxan. Så mycket lättare att byta blöjor i kläder med två delar!

Hur kommer man ur amningslooken som är mysbyxa + nerfläckad t-shirt!? Ge oss tips!!
Haha, det är ju råhärligt att bara få mysbralla loss. Men köp ett par mysisar i skinn eller med leopardfläckar, alt en blus. Då syns inte fläckarna. Hepp!


Tack snälla Anitha!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninaetc

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons