Niiiniskitchenlife

Rullande kontor

Halloj!

Sitter och trycker i bilen nånstans i Årsta. Tony är på möte här och tanken var att jag skulle ta mig till något fik och sitta o jobba lite. Men jag orkar inte knata i regnet. Ska på fin Jullunch på Berns idag så då vill man kanske ha lite lockar kvar i håret. 😀

Vädret är allt annat än pepp. 50 shades of grey liksom. Slask och kladd. Kunde inte snön bara få ligga fint då? Fasen så mycket roligare än detta kan jag känna.

Måste ju för fasen skryta lite när det går bra på träningsfronten. Igår startade jag morgonen med en PW på 45 min. Bitande kyla i kinderna så hakan var typ stelfrusen när jag kom hem. Men gissa känslan när man väl var hemma, fick äta frukost till brasan som kompis. Lovely! ❤️ Det är såååå värt det då. Jag ska helst ligga på 60 min powerwalks varje gång jag går men ibland får man ta det man hinner.

I morse gick jag upp och körde ett träningspass på mattan i vardagsrummet. Heeeelt slut efteråt så gissa hur skönt det var att hoppa in i duschen sen? Viktigt att äta efteråt dock, annars blir man som en trött trasa.

Hörni, jag gillar ju att tipsa om saker som verkligen funkar. Det här är ensån sak. Länge har jag försetts med Clear Eyes från USA. Använder det väldigt sällan dock. Vid typ fest eller när man varit extremt rödögd. Jag är linsbärare och har lätt att få torra ögon så röda ögon är tyvärr rätt vanligt för mig.

Men nu serru så har Sverige försetts med En formav Cleareyes också. Å vet du, den funkar jättebra!

En FÖRE/EFTER bild med bara några minuters mellanrum. Den här lilla burken finns på apoteket. Bara till att kvista dit och få vitare ögonvitor. 😀

Japp, det var det. Nu måste jag nog starta bilen en stund så jag får lite värme. Vet inte om jag tycker mitt rullande kontor var så behagligt just idag? 😛

Vi hörs senare i alla fall.

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene

    Du är så fin i håret nu! Ska klippa mig snart i en halvlång page och undrar om din lutar framåt eller är allt jämnlångt? Sen ska jag lära mig locka det fint.
    Kram