Niiiniskitchenlife

Sovrumsbilder

Inlägget innehåller annonslänkar och reklam för Cellbes och NordicFeel.

Nu när man ska flytta så orkar man inte riktigt fixa med en massa känner jag. Jag har totalt kommit av mig med RENSNINGSLISTAN. Förlåt för det, men det känns typ lönlöst när vi ändå ska flytta om bara några veckor. Egentligen skulle det ju vara skitbra och rensa och städa innan men det känns som det blir lite dubbelt jobb på något sätt. Allt ska ju ändå plockas ned i lådor.

Idag knäppte jag i alla fall av några bilder på vårt sovrum som vi fick ordning med både bänk och sminkhörna för bara tt litet tag sedan. Så typiskt…..haha! Men sminkhörnan ska med till det nya boendet också. Har en önskan om att få plats med den i den lilla walk in closet som vi har.

IMG_8830 IMG_8832 IMG_8833

Kuddarna är från både IKEA och Indiska. Överkastet från IKEA. Vet inte hur många såna här filtar jag har numera. Älskar dessa bubbelfiltar. 🙂

IMG_8834

Älskar >>mattan<< nedanför min säng. Det är som att kliva ned på en heltäckningsmatta på morgonen.

IMG_8836

Har bara hängt upp stjärnor utan lampa i sovrummet. Ska känna efter om jag vill ha lampa där eller inte…

IMG_8838 IMG_8840

Min lilla parfymbricka eller vad man ska kalla det. Lite favoritdofter, nagellack, lite glitteroljor och doftljus. Förresten, passa på nu då NordicFeel har 15% rabatt på all doft. >>Du hittar all parfym här. <<

IMG_8841

Ja det var lite sovrumsbilder. Snart kommer det vara nya rum att fota. Ska bli så spännande att få visa dig sen. ♥

Nu ska jag jobba vidare här. Har så mycket att göra idag. Imorgon är jag nämligen i Stockholm hela dagen på möten och sen ska jag på en spännande lunch på Berns.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.