Niiiniskitchenlife

Mamsen är hemma!

Hej hörni!

Sheisse vilken dag säger jag bara. Jag underdriver kraftigt om jag säger att den blev körig. I morse pratade jag med mamma nämligen och hon var på väg hem från Finland. Hon har varit hos mormor och hälsat på under tiden hon var dålig.

Tyckte så himla synd om mamma som skulle åka hem med buss och tåg från båtterminalen så jag brassade dit och hämtade henne. Det var bara det att det hänt en olycka och gick i 15 km/h på motorvägen huuuuur länge som helst. Sen kryddade jag allt med att köra fel 5 ggr! GAAAAAAAH!!! Jag höll på att bli galen….körde fram och tillbaka som en tätting och missförstod den förbannade navigatorn hela tiden. Ibland har man dagar som inte riktigt blir som man tänkt!

När vi väl åkte hemåt från terminalen så körde jag till Nacka istället vilket är heeeelt åt fel håll. Haha! Man verkar duktig i trafiken….

Äntligen fick jag hem min fina mamma igen. På vägen hem brassade vi förbi Tony och hans jobb för att kunna käka lite lunch ihop. Sushi för mig och de andra åt dagens lunch. Gött gött! Kört igång ett spännande matschema nu och där kunde jag få plats med sushi på mitt matschema just idag. Tur!

Nu ska vi åka hem från mamma o pappa här. Måste dra….vi hörs sen!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AnsoAnna

  Haha inte lätt att hitta i storstan tydligen :).
  Hur känns håret nu några dagar senare? Har du vant dig?
  Jag tycker att det är jättefint!

  1. niinis

   Alltså, jag valdigt trött igår så jag får skylla på det! 😀

   Jag trivs bra, lite ovant såklart men det blir mer och mer jag. Tack snälla! ❤️

 2. Kina

  vilket härligt jobb du måste ha! Att bara kunna ta en dag för att brassa iväg att hämta mamma på en måndag! Inte alla som kan ta ledigt från jobbet och hämta mamma. Njut av din frihet! Ha de gott🎄⛄️🎁

  1. niinis

   Ja, dessvärre innebar det en herrans massa jobb till sena kvällen istället. Jag har ett flexibelt jobb och har möjligheten att skjuta på det vilket jag är väldigt tacksam för.

   Det betydde mycket att få hämta mamma som varit på begravning, åkt ambulans med sin sjuka mamma (mormor) och dessutom varit sjuk med feber hela hemresan. Tyckte sååå synd om henne då hon skulle ha åkt både buss och tåg för att ta sig hem. Då gjorde jag den här uppoffringen även om det blev lite körigt för egen del.

   Tack, jag njuter mycket av mitt flexibla jobb. 🎄🎅🏼

 3. Therese

  Hotellet vid Tonys jobb, visst var det vid Mos? Vad hette det? Såg så mysigt åt då ni åt frukost där😀
  Berätta gärna också hur det blev med Majlis och bitande och rivandet.

  1. niinis

   Ja precis, Winery Hotel heter det.

   Ja Milo håller sig lite ifrån henne och då funkar det ju bra. Men vi fick tips om att Milo ska ge både mat och kattgodis nu så får vi se om det blir nån förändring?