Niiiniskitchenlife

Förvandlingen påbörjad

Åh hörni, har så mycket och berätta. Men nu ska barn nattas efter att jag suttit i en hel evighet hos frissan. Så är det när det ska göras ordentligt! 😀 Ni som följt mig på Instastory har ju redan sett förändringen so far.

Grejen är att detta måste göras i flera omgångar. Det går inte att göra allt på en gång för då skulle håret lossna fullständigt! 😳

Håret är avklippt och förvandlingen till annan färg är påbörjad. Åh herre så hon slet Chanel. Jag har inte gjort i ordning det alls, har bara satt upp en tofs snabbt och dragit av en bild för att ni skulle få se. Ska just gosa ner mig i soffan i morgonrocken. 😀

Alltså, jag har gjort en VLOGG på detta som jag tänkte redigera imorgon, eller i helgen. Alltså, helt galet men jag har blivit skadad i handen som jag också tänkte berätta mer om sen. Men nu natta barn….

Ha en fin kväll!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.