Niiiniskitchenlife

Bygget går framåt

Goodmorning torsdag!

Idag skulle jag åkt på ett möte i Sthlm men det blev flyttat. Rätt skönt faktiskt för jag känner mig lite hängig.

Så idag är det ”bara” håret som ska fixas. Åh herreminjee säger jag vad jag börjar bli nervös! Detta är nog den största förändringen jag gjort någonsin. Vet inte om jag blivit galen men jag vet att jag är galet less på hur jag ser ut. Därför behövde en förändring hända!

Hörni! Igår var vi förbi exet Magnus bygge. Kolla! Det börjar hända grejer minsann! Nu är fönstren i och dörren monterades igår. Taket är på och nästa vecka börjar nog panelen utanpå att sättas. Det är också då allt inuti ska börja ta form.

Det är än så länge bara ett skal alltihopa. Dock så fick man igår ändå en känsla av var alla rum skulle vara och hur fint jag tror att det kommer att bli. Det är jättekul att se all förändring nu, det händer massor hela tiden.

Nä, nu är det morgonbestyr här hemma för att få iväg barn till skola osv. Jag kommer uppdatera min Instastory med lite från frisörbesöket så följ mig gärna där ➡️ @niiiniskitchenlife

Vi hörs av lite senare. ❤️

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Skatan

    Jag är så himla nyfiken…håller faktiskt på att smälla av! <3 Vad är den stora förändringen? Helt ny färg? Kort? Rapunzellångt? Lugg? Page? ..
    Gissar att jag är så nyfiken för att jag själv har tänkt " äh men va fasen – nu gör jag en total make-over men jag är inte ens en millimeter modig som du verkar vara. Har laddat ner appar på tfn. där man kan se sig själv i olika frissor, dragit i hårtestarna, gjort låtsaslugg, vikt in håret och lutat nacken bak för att på något sätt göra en page- wannabe. Slätkammat- rufsat runt. Testat med olika hårfärger i appen, för att sen nästan liksom lite trött och uppgivet tittat på mig och tänkt.. " nä men om jag bara skulle ta och toppa lite då? " HAHAHAHA
    Kanske kan jag bli inspirerad av dig till mitt eget frissabesök nästa vecka.

    MEN lägg UT .. lägg ut någonting… jag SMÄLLER AV SNART.. Känner mig som matadoren i Ferdinand " Stånga mig! Gör NÅNTING" ( hade jag inte varit på jobbet hade det här om något varit tillfälle att " poppa popcorn" .. jag kilar och hämtar lite mer kaffe)