Niiiniskitchenlife

Rensning och ny lampa i köket

Halloj igen!

Ja men nu tänkte jag visa lite av hemmet. Vi satte nämligen upp en ny ”Ernst” lampa i helgen. Alltså det är inte Ernst men vi försöker vara lika påhittiga som självaste Ernst. 🙂

IMG_8364 IMG_8365 IMG_8366

De fina tulpanerna som vi fick i helgen har fått pryda bordet!

IMG_8362 IMG_8363 IMG_8367

Enkelt att fixa denna ska jag säga…. man köper en ljusslinga (vår är från IKEA), sedan tar man en gardinstång och en svart kedja. Du behöver också 2 krokar till taket att hänga upp anordningen i. Sen är det bara att hänga upp lampslingan i gardinstången. Blev riktigt mysigt och fint!

IMG_8368 IMG_8369

Hallen är rensad från ytterkläder. Nu hänger allt i det lilla förrådet bakom dörren med frågensteckenskroken. Så glad för det! Hallen sm kändes väldigt trång och mörk är plötsligt ljus och rymlig(are). Härligt med rensningen! Är ni några som påbörjat rensningen?

Nu ska jag byta om lite snabbt, en kompis skickade precis ett sms och undrade om jag ville äta lunch med henne. Såklart, äta måste man ju så jag brassar ner på stan nu. Vi hörs senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anneli

  Snyggt med nya lampan! Jag har börjat rensningen..har varit i garaget hela eftermiddagen och plockar ihop och städat. Så himla skönt vara klar där ute. Imorgon ska jag nog städa badrummet på nedervåningen. Välbehövligt.,.det tar väl nån timme där oxå. Men en skön känsla när det blir gjort ☺️

   1. niinis

    Tänkte att du var fisk och bröt på finska i ordet. Haha….så säger ju min mamma tex. 😂🇫🇮♥️ Ja vi hur! 😂❤️

 2. Bea

  Yes!
  Mösso vant-lådan + tbå garderober är klara och snart klar med mitt pysselskåp också 😊
  Det här va en riktigt bra modell för mig.
  Tack!