Niiiniskitchenlife

Mallisproblemet löst

Godmorgon!

Ja det känns ju onekligen som i-landsproblem när dagens problem med body-boarden verkar vara löst. Vi har köpt 2 st tidigare. En gick sönder, den andra var för hal och hade inga handtag men nu jäklar i min lilla låda verkar problemet vara löst. ?

Idag är det stranden som gäller, avkoppling på hög nivå. Vi klurar på en utflykt snart igen, jag vill nämligen till Inca-marknaden. Är det någon som hört talas om den? Är det värt ett besök? Har googlat lite och den verkar åtminstone vara toppen. Den börjar kl 10 och slutar kl 14. Berätta gärna om du varit där!

Nu ska jag ta lite bilder och skicka till mamma. Jag håller på med en VLOGG också. Milo är störtglad, han älskar när jag vloggar. Hörs lite senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gitte

    Marknaden i Inca är fantastisk!! Massa väskor, plånböcker, kläder m.m helt klart värt ett besök! Även ”djurauktion” har de, kanske inte passar vår kultur och vår djurhållning men det är ändock intressant och spännande att uppleva!

  2. Caroline

    Kan verkligen tipsa om att gå el ta bussen till gamla stan i Alcudia. Så himla mysigt där. Det är inte hamnområdet i Alcudia jag menar utan riktiga gamla stan. Googla och ta en powerwalk dit och njut av en kaffe i en av gränderna.

  3. Lisa

    Är det marknaden i gamla Alcudia du menar ? Den är som alla andra marknader runt medelhavet, fin frukt o grönsaker massa kläder lite afrikanska trägrejer o massa krafs.