Niiiniskitchenlife

Veckomatsedel

Dags för en veckomatsedel igen! Hoppas ni får lite inspiration som ni kan använda er av i veckorna! Själv älskar jag veckomatsedlar!

MÅNDAG

Kryddig korvstroganoff med ris.

TISDAG

Pepparrotstorsk med fetaosttäcke

ONSDAG

Krämig vegetarisk gryta

TORSDAG

Kyckling & tortillasoppa

FREDAG

Tacogratäng (LCHF vänlig)

FREDAGSGOTTA

Vit chokladmousse med blåbärsswirl

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunvor

    Tack finaste du för dina inspirerande veckomatsedlar! Jag har bläddrat igenom flera av dem och nu komponerat en egen veckomatsedel med egna favoriter och ett par av dina recept som jag vill testa, bland annat din minestronesoppa! Men jag har sparat några från denna veckan i min Pinterest för framtida bruk.