Niiiniskitchenlife

Lördag as it’s best

Godmorgon sötisar!

Hoppas du haft en fin helg hittills. Min har varit toppen – om än lite stressig. Mycket att fixa. Imorgon beger vi oss mot flygplats och hotellet. Ååååh, jag har så mycket nervöst i magen alltså. Ska skriva mer om min flygrädsla i ett inlägg som kommer senare. Behöver sätta ord på känslor känner jag.

Igår hade vi en Pinchosdejt med kompis Maria och hennes Noel. Sååå mysigt att hänga med dom verkligen. Noel och Milo hänger för fullt när vi ses. Vi har nog varit på Pinchos 3 helger av 4 tror jag. Men vi älskar det verkligen! Älskar Marias sällskap, vi trivs så bra ihop. ❤️

Till min stora glädje var även mellansonen med innan han skulle vidare på fest. Fest? Nähä? Haha….ibland blir jag en buttrig mamma och gnäller över allt festande. Sen börjar jag tänka på hur jag själv var i 19 årsålder? Hmmmm….partyprisse deluxe liksom. Så han har att brås på om man säger så.

Vi åt som små grisar, jag som har pms (Maria har samtidigt med mig) beställde 2 marängswiss till efterrätt. Haha….det blev lite too mutch ska jag vara ärlig och säga. Resten av kvällen var jag stinn som en liten gris. Uppblåst så jag såg ut att vara i 6:e månaden. Något som innehöll något som jag inte skulle ätit förmodligen.

På vägen hem åkte vi förbi Kattis & Beijne. Inte träffat dem på 150 år känns det som. Skitmysigt att få ses en liten stund. Helena och hennes Kristian var där med sina små kids också. Ååååh….så mys med dessa små när man inte har någon egen liten längre. Tog inte en enda bild, njöt mest av sällskapet.

Vi roade oss också med att kolla när bilen slog över till 2000 mil också. Det är sånt vuxna gläds åt en lördagkväll. Haha, ingen jäkla fest, utan här kollar vi trippmätare när de slår om. MYYYYYCKET roligare. ?

Nä, nu drar vi ut på promenad. Vi hörs senare!

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pezze

    ehh.. förlåt.. men ska det inte vara 20.000.. inte 2000.. sorry för min petighet..men blir lite förvirrad jag själv…