Niiiniskitchenlife

”Idag blir en bra dag”

Godmorgon godmorgon!

Måndag igen. Hösten pyr utanför fönstret denna morgon. Vi känner att det börjar bli kallare inomhus. Dags att köpa ved kanske? Finns ju inget mysigare än att slå på en brasa. Vi har även annan värme här hemma men brasa är ändå mysigt.

Inatt blev det trångt i sängen. Milo kom tassande mitt i natten och han tar plats kan man säga. Till slut låg jag på liten plätt på 30 cm. Då gav jag upp och gick och la mig i Elliots 160 säng, där fanns det plats för mig.

Idag väntar jobb. Jag ska också ge er ögonbrynstips som efterfrågats och sedan ska du få ett recept på en kaka som gick som smör i Kaffestugan i helgen. Senare åker jag med mamma och finska släktingar (som är och hälsar på hos mina föräldrar) till Västerås. Fullspäckad dag minsann!

Vi hörs lite senare! Ha en fin start på veckan. Kom ihåg att tankens kraft är den starkaste. ”Idag blir det en bra dag – idag blir det en bra dag – idag blir det en bra dag!” 😀💕

Kram Nina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B

    Hehe, inte vad jag tänkte när jag kom ner 05:30 i hallen i morse och inser att vår hund kräkts och BAJSAT NER hela hallen och köket och genom en dörrspringa även sprutat in bajs i gymmet. *spyemoji* Fick ägna en halvtimma åt sanering av huset och ytterligare en halvtimma åt egen sanering…

  2. Frida

    Ha en fin dag Nina! Ser fram emot ögonbrynstips 😀.
    Ja måndagar är motiga…zzzz…. får tänka att det blir en bra dag😘