Niiiniskitchenlife

Höstnytt

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för Cellbes.

Jo men hösten är ju här på riktigt nu…. så känns det i alla fall idag. Jag får kalla kårar lite. Som att man inte riktigt vill. För mig är ju augusti en sommarmånad. Förra året så förnyade vi våra löften den 26/8 – på vår 10 årsdag som gifta. Då gick jag i ärmlös klänning, det var varmt och härligt. Vad hände med augusti i år? 🙁 Deppigt ju….

Men något som inte är deppigt är ju att man kan få shoppa sig lite nya höstkläder. Lite nytt till höstgarderoben. Jag har varit lite vågad och klickat hem ett par vinröda boots. Hjälp…. men dom var så oerhört coola så jag kunde verkligen inte låta bli.

cellbes 3

>>Kappan<< var också så häftig med de guldiga knapparna, sedan blev det även >>scarfen<< till som liksom skulle hämta upp det vinröda. Vad tror ni? Kommer tant vara fräsig i detta i höst? Läääängtar till >>stövletterna<< kommer, är verkligen kär i dem på riktigt.

Just nu har du ett erbjudande på Cellbes också. Om du handlar för 500 kr får du 100 kr rabatt, sedan fortsätter det så på varje 500 du handlar. Ange bara 8808 som rabattkod i kassan så får du din rabatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    God morgon,
    jag vart helt kär i stövletterna men var hittar jag dom? länken fungerade inte och jag hittade dom inte på Cellbes sida.
    Supersnygga..
    ha en fin fredag kram