Niiiniskitchenlife

Läsarfråga: Hur är du alltid så brun?

Inlägget är reklam och innehåller annonslänkar för Nordic Feel.

Fick en läsarfråga! Ibland är det kul att göra ett helt inlägg om det, då vet jag lite vad ni vill läsa om också. Here it goes….

FRÅGA:

Så kul med tips!

Du är alltid så brun, använder du ngt bus produkt? Vilken då isf? Och hur gör man?? Jag får aaaldrig ngn färg på mina ben…hur mycket jag än solar. Sen undrar jag hur du fixar dina fransar, smink mm. Du har ofta så pigga fräscha ögon fastän uppe tidigt. Tar tacksamt emot tips! Varm kram från en tröttis 💜

SVAR:

Först och främst, tack för fina ord! Det behövs idag när jag känner mig lite låg och fyller 45 imorgon. Det kom lägligt. ❤️

Ska svara på brunfrågorna nu, kan svara på sminkfrågorna i ett annat inlägg. Ja som ni flesta vet så solar ju inte jag alls. Detta efter att jag haft förändringar i 2 leverfläckar som jag opererat bort. Med mina rädslor så kan ni ju fethaja hur lite jag vågar vara i solen numera. Förresten, finns det någon annan som haft det så, berätta gärna hur ni lever i solen idag?

Jag använder både brun utan sol och solpuder på sommaren. Detta för att få se lite solkysst ut som alla andra. Tänkte gå igenom hur jag gör och vilka produkter jag använder, kan ju vara minst lika aktuellt i höst när brännan försvinner och man vill se lite brun och fräsch ut ändå!

 Brun utan sol

Jag har en ”fin brun utan sol” och en ”vanlig brun utan sol”. Låter det märkligt? Nä men det är rätt enkelt. Jag använder den ”vanliga” till vardags. Men ska jag på nåt och verkligen vill sätta brännan perfekt så använder jag den ”fina”. Den ”fina” har jag använt mycket i sommar så den tog slut på Böda, men den är BÄST. Dock så är den vanliga inte långt efter ska jag säga, den är helt ok. Dock så håller ”fin-busen” dubbelt så länge och lossnar mycket snyggare.

Dock så är A och O att ha en riktigt bra bus-vante! Detta gör en stor skillnad på slutresultatet. Min rutin ser ut såhär; först så brukar jag sällan skrubba som många säger att man ska göra. Jag gör det när jag vill få bort brun utan solen och ha på ny och fräsch. Jag smörjer mig med bodylotion, låter det sugs in lite. Sedan applicerar jag brun utan solen. Sedan underhåller jag det med att smörja lite mer varannan till var tredje dag. Glöm inte att smörja dig med bodylotion varje dag, då håller busen bäst och ser fin ut. När jag gjort detta i några dagar brukar jag låta busen nötas bort, tar bort det sista med skrubbvantar i duschen och sen börjar jag om från början.

Detta är min ”fin-bus” och det är en >>brun utan sol från Marc Inbane<<. Så jäkla APGRYM är den. Man blir superbrun, luktar inget, sitter SÅÅ bra, blir superjämnt, kladdar inte ALLS och lossnar snyggt. Helt enkelt bäst är det!

Denna >>”bus-vante”<< har jag! Den är också bara helt bäst! Har provat några och ingen slår denna. Blir jämnt och jättesnygg med denna. Bara spraya på vanten och sen smörja in på kroppen. Grymt!

Här är min andra. Den som jag kallar ”vanlig-bus”, detta är en >>brun utan sol från Cocoa Brown<<. Den är helt ok! Man blir brun, inget kladd, blir jämnt och fint. OBS: Ta den som heter Dark Shade, den blir man brunare av. Använder alltid min Marc ”bus-vante” till denna också.

Har just beställt denna >>brun utan sol från Chanel<<. Har hört att den ska vara skitbra, ska bli spännande att se? Använder bara brun utan sol i ansiktet om det är ägnat för ansiktet. Annars är det för ”starkt” för fejset.

Solpuder

Här är min räddare! Den här är helt faboulous! Alltså bästa bästa bästa jag haft! Den ger lyster utan att vara blank, den ger färg utan att se för sminkad ut….bara föööör bra! Det är ett >>solpuder från Sensai<<. Håller bra, ger jättesnygg finish och en jättefin solkysst look. Jag har nr SC04 DARK.

Hoppas ni fått lite bra brun tips nu! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.